Picklad rödlök i enkel 1-2-3 ättikslag

Picklad rödlök är inte bara en färgglad tillägg till din tallrik, det är en smakexplosion som lyfter vilken måltid som helst. Enkel och snabbt att göra, men det finns knep som gör det bättre. Läs vidare för att upptäcka hur du kan göra denna smaksättare hemma.

Passat utmärkt som tillbehör till det mesta, varför inte till Pollo Asada, dumplings eller tacokvällen?

Picklad rödlök

Förberedelser15 minuter
Tillagningstid2 timmar
Måltid: tilltugg
Keyword: picklad

Ingredienser

  • 1 mängd ättikssprit (12%)
  • 2 mängder socker
  • 3 mängder vatten
  • 2 rödlökar

Instruktioner

  • Skala och rensa rödlöken, skär den sedan i tunna skivor på mandolinen eller med kniv. Jag föredrar att skära från pol till pol.
  • Koka upp vatten, medans du väntar kan du blanda socker och ättikssprit i en glasburk. Jag brukar köra med en halv dl ättikssprit, en dl socker och sedan en och en halv till två dl vatten.
  • När vattnet är kokat kan du hälla på det över sockerblandningen. Fyll sedan på med rödlök och låt stå en stund och kallna. Stoppa sedan i kylskåpet ett par timmar.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating